Siirry sisältöön

26/9

Helsinki 26.9.2024

Tšekki-Suomi 5G/6G -päivä

Aika: 26.9.2024 klo 9.00-15.00 (rekisteröinti ja kahvitarjoilu klo 8.30 alkaen)

Paikka: Tšekin tasavallan suurlähetystö, Armfeltintie 14, Helsinki

Agenda ja rekisteröinti

Lisätietoja:

 

Pekka Rantala
Head of 6G Bridge Program
Business Finland
pekka.rantala (at) businessfinland.fi

 

Jana Arhio
Economic and Trade Specialist
Embassy of the Czech Republic
jana.arhio (at) mzv.gov.cz

Tervetuloa Tšekin tasavallan suurlähetystön järjestämään verkostoitumis- ja yhteistyötapahtumaan Helsinkiin syyskuussa! Tšekkiläiset yritykset ja akateemiset laitokset ovat etsimässä yhteistyömahdollisuuksia suomalaisten yritysten ja organisaatioiden kanssa 5G- ja 6G -teknologiasektorilla.

Business Finland ja muut suomalaiset organisaatiot osallistuvat mukaan tähän verkostoitumistilaisuuteen ja kutsuvat myös sinut mukaan! Tämä tapahtuma toimii tärkeänä jalansijana erityisesti suomalaisille pk-yrityksille sekä tutkimuslaitoksille, jotka ovat kiinnostuneita yhteistyöstä tšekkiläisten organisaatioiden ja yritysten kanssa.

Tämä tapahtumapäivä mahdollistaa 5G- ja 6G-ympäristössä toimivien suomalaisten ja tšekkiläisten yritysten ja organisaatioiden tutustumis- ja yhteistyökeskustelut. Alta löydät listan tšekkiläisistä yrityksistä ja organisaatioista, jotka osallistuvat tapahtumaan ja etsivät yhteistyömahdollisuuksia suomalaisten kanssa:


Osallistuminen on maksutonta, ja tapahtuma järjestetään englanniksi. Löydät lisätietoja agendasta ja rekisteröitymisestä Business Finlandin ja suurlähetystön sivuilta. Paikkoja tapahtumaan on rajoitetusti, joten ole nopea ja ilmoittaudu mukaan!