Siirry sisältöön

8/4

Berliini, Saksa 8.-10.4.2025

Pohjoismaiden paviljonki DMEA-messuille, Saksan tärkein Health IT -messut

Milloin: 8.-10.4.2025

Missä: Berliini, Saksa

Lisätietoja

 

Sanna Sipilä-Axnix 
Senior Advisor
Business Finland, Austria 
+43 664 969 3213
sanna.sipila-axnix (at) businessfinland.fi

 

Saija Taattola
Messuille Oy
+358 45 2163 590
saija.taattola (at) messuille.fi

Berliinissä järjestettävä DMEA-messut on yksi tärkeimmistä digitaalisen terveydenhoidon tapahtumista Euroopassa ja tärkein Saksassa.

Digitaalisen terveydenhoidon asiantuntijat tapaavat 8.-10. huhtikuuta 2025 Berliinissä. Kattavan markkinakatsauksen lisäksi DMEA tarjoaa kaikille toimijoille monenlaisia mahdollisuuksia muun muassa verkostoitumista ja asiakashankintaa.

Tapahtuma tarjoaa suomalaisille yrityksille mahdollisuuden esitellä tuotteitaan, laajentaa verkostoaan Saksassa ja solmia arvokkaita kontakteja, jotka tukevat yritysten kansainvälistä kasvua. Suomella on jo vahva läsnäolo ja näkyvyys DMEA-messuilla, ja aiomme vahvistaa sitä yhteisellä pohjoismaisella läsnäololla.

Etsimme suomalaisia terveydenhoidon yrityksiä, kuten digitaalisen terveydenhoidon, MedTech, health IT ja terveysanalytiikan yrityksiä, jotka haluavat oppia, tavata päättäjiä ja tutkia mahdollisuuksia Saksassa.

Business Finland järjestää yhdessä Messuille Oy:n kanssa yhteisen pohjoismaiden paviljongin, johon osallistuvat Suomi, Ruotsi, Norja ja Tanska. Lue lisää DMEA-messuista ja pohjoismaiden paviljongista englanninkielisiltä sivuilta.

Sanna Sipilä-Axnix kertoo lisätietoja DMEA 2025 -messuista ja paviljonkiin ilmoittautumisesta.