Siirry sisältöön
Uutinen 28.05.2024

Kutsu: terveysalan yritykset lähtevät yhteisellä päivällä 2025 maailmannäyttelyyn

Suomen ja Japanin väestö ikääntyy ja se aiheuttaa haasteita tulevaisuudessa molemmissa yhteiskunnissa. Kuva: AdobeStock

Business Finland kokoaa suomalaisia yrityksiä, johtavia teknologioita ja innovaatioita terveydenhuollon, terveysteknologian ja hyvinvoinnin aloilta yhteiseen Health Day -tapahtumaan.

Japanilla on edessään samanlaisia haasteita kuin Suomella, sillä väestö ikääntyy ja lähitulevaisuudessa on uusia terveydenhuollon tarpeita. 

Suomi osallistuu Japanin Osakassa järjestettävään maailmannäyttelyyn 2025 yhteishankkeella muiden Pohjoismaiden kanssa. Yksi Pohjoismaiden hankkeen kolmesta pääteemasta on terveys ja hyvinvointi. Kun koko maailmannäyttelyn pääteema on Tulevaisuuden yhteiskunta, on selvää, että terveys ja teknologinen kehitys ovat suuressa roolissa käytäessä globaaleja keskusteluja tapahtuman aikana.

Business Finlandin Health Reimagined 2035 -mission tavoitteena on nopeuttaa systeemistä muutosta ja auttaa ratkaisemaan suuria globaaleja haasteita. Mission tehtävä on myös tunnistaa merkittäviä tulevaisuuden markkinamahdollisuuksia suomalaisille yrityksille. 

Osakan Expo 2025 -messujen aikana Business Finland järjestää lukuisia tapahtumia, joista Health Day keskittyy terveysalaan. Mukaan ovat tervetulleita kaikki suomalaiset yritykset, jotka työskentelevät esimerkiksi digitaalisen terveyden, lääketieteellisen teknologian, datan käytön, ikääntyneille suunnattujen innovaatioiden, sairauksien ennaltaehkäisyn ja hyvinvointiratkaisujen parissa. Muun muassa näissä teemoissa on tunnistettu olevan runsaasti potentiaalia suomalaisille yrityksille sekä Japanin että muiden maiden markkinoilla. 

Tervetuloa mukaan Health Day -tapahtumaan Pohjoismaiseen paviljonkiin!

Kutsumme suomalaisia yrityksiä, tutkimusorganisaatioita ja yliopistoja, jotka tarjoavat ratkaisuja, innovaatioita tai tutkimusta terveyden ja hyvinvoinnin alalla, osallistumaan yrityspäivään ja esittelemään maailmalle, mitä Suomi voi tarjota.

Tapahtuman ohjelma räätälöidään osallistujien mukaan. Päivän tarkka ajankohta vahvistetaan kesäkuussa. Tapahtumapäivä pyritään ajoittamaan Japanin terveysalan messujen yhteyteen, jolloin siihen voi yhdistää useamman tapahtuman.

Lisätietoja

Meria Heikelä
Director, MSc
Business Finland, Finland Trade Commission, London
meria.heikela (at) businessfinland.fi
+44 778 715 3014