Siirry sisältöön

14/11

Hakuaika 2.9.-14.11.2024

Driving Urban Transitions (DUT) partnership -rahoitushaku

Driving Urban transitions (DUT) -kumppanuus auttaa vastaamaan kaupunkien haasteisiin.


Osallistu haun ensimmäiseen Infopäivään 10.9.2024 klo 11-14, jossa käsitellään DUT Call 2024:n olennaiset asiat, kuten hakuteemat ja tärkeimmät päivämäärät.
 

Lisätietoja

Lisätietoja hausta


Business Finlandin yhteyshenkilöt
Virpi Mikkonen ja Sini Uuttu

etunimi.sukunimi@businessfinland.fi

Business Finlandin ja Euroopan unionin kumppanuusrahoitus Driving Urban Transitions (DUT). Ensimmäisen vaiheen hakemusten määräaika on 14.11.2024.

Haun tarkoituksena on tukea ylikansallisia kaupunkien haasteisiin liittyviä tutkimus- ja/tai innovaatiohankkeita, jotka auttavat kaupunkeja siirtymään kohti kestävämpää taloutta ja toimintaa.

Haasteet on ryhmitelty kolmeen teemaan (Transition Pathways):

  • Positive Energy Districts (PED)
  • 15 minuutin kaupunki (15mC)
  • Circular Urban Economies (CUE)

Jokaisessa ehdotuksessa on oltava mukana vähintään kolmesta maasta kolme kumppania, jotka ovat oikeutettuja saamaan oman kansallisen/alueellisen rahoitusvirastonsa rahoitusta. Haku on avoin monille tieteenaloille ja monitieteisille lähestymistavoille. Tavoitteena on tukea toimintaa tutkimuksesta innovaatioon ja toteutukseen. Kansainvälisen yhteistyön lisäarvo olisi ilmaistava selvästi.

Hakuun voivat osallistua yritykset ja tutkimusorganisaatiot. Jos suomalaisena rahoituksen hakijana on tutkimusorganisaatio, hankkeessa on oltava mukana vähintään kolme yritystä, joista kahden oltava suomalaisia yrityksiä. Yritysten ei tarvitse hakea rahoitusta omaan t&k-hankkeeseen.

Haku on kaksivaiheinen ja ensimmäisen vaiheen määräaika on 14.11.2024 klo 13.00 CET. Hakemukset jätetään DUT-hakemusportaalin. Lopulliset hakemukset jätetään DUT-hakemusportaaliin sekä Business Finlandin hakemusportaaliin 24.4.2025 klo 13.00 CET. Vain ensimmäisen vaiheen jälkeen kutsutut hakemukset voivat jättää hakemuksen toisessa vaiheessa.

DUT Call 2024 järjestetään Euroopan komission rahoittaman Horizon Europe Partnership -ohjelman puitteissa. Haku edistää Urban Transition Mission of Mission Innovationia osana MICall 2024 -hakua.

Lisätietoa hausta