Siirry sisältöön

26/5

Osaka 26.5.2025

Osakan maailmannäyttely 2025: Digital Transformation Day

Aika: 26.5.2025

Paikka: Osaka, Japani

Lisätietoja

 

Netta Toivanen, TSEG Oy
Account Director
+358 50 340 9991
netta.toivanen (at) tseg.fi

Pekka Rantala, Business Finland
Head of 6G Bridge Program
pekka.rantala (at) businessfinland.fi

Business Finlandin Diginatiivi Suomi -missio kutsuu yrityksesi mukaan Suomi-Paviljonkiin Digital Transformation Day -tapahtumaan Osakan maailmannäyttelyssä 2025!

Business Finlandin digimission tavoitteena on luoda arvoa yhteiskunnalle ja löytää merkittäviä tulevaisuuden markkinamahdollisuuksia suomalaisille yrityksille. Missiot valitaan alueilta, jotka ovat globaalisti muutostilassa. Nämä muutokset tarjoavat merkittäviä markkinamahdollisuuksia suomalaisille yrityksille. Yksi Suomen potentiaalisista kasvumarkkinoista on Japani.

Missio yhdistää pitkäjänteisen strategisen ennakointityön tässä ja nyt -ratkaisuihin ja -työkaluihin uusia innovaatioita ja uusia markkinoita etsiville yrityksille. Digitalisaatio on osa lähes kaikkea toimintaamme. Teknologia on saavuttamassa tason, jolla merkittävät yhteiskunnalliset uudistukset ovat mahdollisia.

Digital Transformation Day -tapahtumapäivän pääteemat

  • Suomi konnektiivisuuden ja 6G-kehityksen kärjessä
  • Suomi luo uraauurtavia digitaalisia ratkaisuja tulevaisuuden yhteiskuntien resilienssin ja turvallisuuden lisäämiseksi
  • Supertietokoneet ja kvanttiteknologiat globaaleina ongelmanratkaisijoina – osaaminen tulee Suomesta

Lue lisää tapahtuman mahdollisuuksista ja Suomi-Paviljongin yrityspaketista Business Finlandin englanninkielisiltä sivuilta. Jos haluat lisätietoja paketista ja rekisteröitymisestä, pyydämme ottamaan yhteyttä Netta Toivaseen.

Business Finlandin Exhibition Explorer -rahoitus

Business Finland tarjoaa Exhibition Explorer -rahoitusta pienille, keskisuurille ja midcap-yrityksille, joilla on halu kasvaa ja kansainvälistyä. Rahoitus edellyttää, että samaan tapahtumaan tulee vähintään neljä hakemusta.

Lue lisää Exhibition Explorer -rahoituksesta.